skip to main content
Musik Partner

Charanga Musikpartner

Platform for digitale ressourcer til musikundervisning

Et dynamisk, nyt samarbejde til fordel for musikundervisere og musikelever, som vil komme alle børn og unge i Århus Kommune til gode.

Om Charanga

Charanga er et britisk firma med hovedsæde i byen Brighton på den engelske sydkyst. Vi arbejder i partnerskab med kommunernes undervisningsafdelinger og musikskoler for at sikre, at folkeskolelærere, musikskolelærere samt børn og unge uanset baggrund får adgang til digitale ressourcer i verdensklasse, der vil støtte deres arbejde med musik, hvad enten de er undervisere eller elever.

I Storbritannien har Charanga indgået veletablerede digitale partnerskaber med 80 af de i alt 122 engelske "Music Hubs", som er centre for offentlig musikundervisning. Gennem disse partnerskaber får mere end 20.000 musikundervisere og titusindvis af børn dagligt adgang til digitale programmer fra Charanga.

Vi er utroligt glade for, at vi nu også er aktive i Danmark og andre europæiske lande. Kontakt os for at aftale et virtuelt møde, hvis du har lyst til en uformel snak om, hvordan Charanga Musikpartner kan hjælpe jeres skole eller organisation. Eller hvis du kommer til England, er du altid velkommen til at kigge forbi, enten her i Brighton eller på vores kontor i det centrale London.

Hos Charanga brænder vi for at give alle børn og unge bedre adgang til moderne, kvalitetsprægede læringsressourcer til musikundervisning. Vi håber, at vi også kan hjælpe dig.

Mark Burke
Digitale Partnerskaber Direktør, Charanga
markburke@charanga.com
Telefon: +44 1273 823 900     Mobil: +44 7966 140 769
www.charanga.com